Abiro Kg Diamant 0002
KRANJSKA GORA, SLOVENIJA

Projekt v gradnji.

Umeščen ob Kranjskogorsko smučišče APKG navdušuje s spektakularnimi razgledi na Slovensko visokogorje in Triglavski narodni park.

• NADSTANDARDNA GRADNJA
• ELITNA LOKACIJA
• OPREMA VRHUNSKE IZDELAVE

 

Abiro Kg Diamant 0004

ARHITEKTURNA DOVRŠENOST TER ZNAČILEN ALPSKI STIL

Objekta združujeta sodoben dizajn s tradicionalnimi alpskimi materiali, prepričata z edinstvenimi arhitekturnimi elementi in spektakularnimi razgledi. Apartmaji z vrhunskimi tlorisi vsem generacijam ponujajo izjemno izkušnjo bivanja.

Abiro Kg Diamant 0002

 

GRADNJA S TRADICIJO

Zgodba Apart hotela Kranjska Gora (APKG) se začela pred 10imi leti z dokončanjem prvega objekta, v katerem družine že leta preživljajo konce tedna ter počitnice.

Nadaljevanje zgodbe je leta 2020 zasnoval priznani arhitekturni studio Abiro in ga dopolnil s stilsko umestitvijo dveh dodatnih arhitekturno dovršenih objektov ob smučišče v Kranjski gori.

Abiro Kg Diamant 0003

Abiro Kg Diamant 0000

KRANJSKA GORA – KJER SE AVANTURA PRIČNE

V kateremkoli letnem času je Kranjska gora s svojo edinstveno mikrolokacijo, eno najbolj iskanih izhodiščnih točk v Sloveniji.

Naši objekti s svojo umeščenostjo tik ob Kranjskogorskem smučišču ponujajo edinstveno udobje za mlade družine, s svojo makro lokacijo, pa so v neposredni bližini vseh največjih smučišč.

Stopite v stik z nami

Kontaktirajte nas